Kursus 1

Gastronomi og kultur i Toscana. Fra renæssancen til vores tid.

Kursusledere: Jean-Michel Carasso og foredragsholder, journalist og cand. mag. Thomas Milholt.

Kurset fortæller om Toscanas kultur, og vi får en sjælden mulighed for at sætte fokus på egnens berømte gastronomi. I løbet af ugen er du med til at forberede en række af måltiderne på gården sammen med vores mesterkok Jean-Michel Carasso , og du får mange fine tips om, hvordan du selv laver de bedste retter fra både egnen og resten af Italien.

Det er udelukkende på grund af Jean-Michel Carassos arbejde hos os i Dicomano, at vi kan tilbyde dette meget specielle kursus, hvor vi møder en af Toscanas mest respekterede kokke. Da FN’s generalsekretær Kofi Annan for nogle år siden skulle holde ferie i Firenze var det Jean-Michel Carasso, der blev headhuntet til at være kok i de fire dage, besøget varede (se billede).

Vi kombinerer det gastronomiske kursus med inspirerende foredrag om Toscanas historie og kulturelle skatte. Heldagsudflugt til Firenze. Heldagsudflugt til de to smukke og historiske byer Arezzo og Cortona. Halvdagsudflugt til vinslottet Castello del Trebbio.

Pris pr. uge:

  • Pris m/ indkvartering på dobbeltværelse: Kr. 10.995.
  • Pris inklusiv: Fly t/r København-Bologna, kursus, ophold på vingården, alle foredrag og udflugter, helpension og transport til og fra Dicomano og lufthavnen i Bologna.
Der er et fint badeværelse til hver to dobbeltværelser. Tillæg for enkeltværelse (begrænset antal): kr. 3.000. Priser excl.: Entré på udflugter. Varme. Frokost på heldagsture.

Ud- og hjemrejse:

  • Direkte Fly fra KBH / Lørdage (SAS): Afg. København kl. 14:40.
  • Direkte Fly fra Bologna / Lørdage (SAS): Afg. Bologna 17:30.

udsigt fra Fattori